Menu
Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.
Een drie- en viergangenmenu serveren wij enkel tijdens de lunch. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).
Nieuw in 2025: een all-in viergangenmenu inclusief een aperitief naar keuze, aangepaste dranken (wijn of non-alcoholisch), water en koffie / thee aan 120€ p.p. Dit aanbod is niet geldig op vrijdag- en zaterdagavond. Vermeld "all-in” bij uw reservering.
Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag. Rekening houden met allergieën is mogelijk mits op voorhand gemeld.
Driegangen - 55€
Aangepaste wijnen - 18€
Bob-arrangement - 12€
Non-alcoholisch - 16€
Viergangen - 70€
Aangepaste wijnen - 27€
Bob-arrangement - 18€
Non-alcoholisch - 24€
Vijfgangen - 90€
Aangepaste wijnen - 36€
Bob-arrangement - 24€
Non-alcoholisch - 32€
Zesgangen - 110€
Aangepaste wijnen - 45€
Bob-arrangement - 30€
Non-alcoholisch - 40€
DESSERTWIJN = SUPPLEMENT
EXTRA GANG KAAS + 18€
ASSORTIMENT GEAFFINEERDE KAZEN I.P.V. DESSERT + 10€
À la carte
Voorgerechten
Wulken / witte pens / witte bonen / varkenskop
Gebakken langoustine / bloemkool / vadouvan
Pasta zeevruchten / wodka / Imperial Heritage kaviaar
Carpaccio van coquilles / kokos / nashi peer / citrus
Dombes kikkerbil in het groen
Hoofdgerechten
Duif / radicchio / walnoot
Konijn / zwarte pens / schorseneer
Tarbot / Gillardeau oester / vin jaune / morieltjes
Rundselectie Carnivale
Catch of the day
Desserts
Dame Blanche
Citrusvruchten / Italiaanse meringue
Sabayon
Assortiment geaffineerde kazen