Menu

Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.

Een drie- en viergangenmenu serveren wij enkel tijdens de lunch. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).

Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag. Rekening houden met allergieën is mogelijk mits op voorhand gemeld.


Driegangen - 55€

Aangepaste wijnen - 18€
Bob-arrangement - 12€
Non-alcoholisch - 16€


Viergangen - 70€

Aangepaste wijnen - 27€
Bob-arrangement - 18€
Non-alcoholisch - 24€


Vijfgangen - 90€

Aangepaste wijnen - 36€
Bob-arrangement - 24€
Non-alcoholisch - 32€


Zesgangen - 110€

Aangepaste wijnen - 45€
Bob-arrangement - 30€
Non-alcoholisch - 40€



DESSERTWIJN = SUPPLEMENT
EXTRA GANG KAAS + 18€
ASSORTIMENT GEAFFINEERDE KAZEN I.P.V. DESSERT + 10€





À la carte

Voorgerechten

Kalfszwezerik / artisjok / ansjovis
Kroket van varkenspoot / salade met handgepelde grijze garnalen
Toast bospaddenstoelen / Petits-Gris de Namur / groene kruiden
Carpaccio van langoustine / kruidenolie / roze peper
Rundstartaar / noordzeekrab

Hoofdgerechten

Ree / ganzenlever/ peterseliewortel / bospaddenstoelen
Aradoa kip / Europese kreeft / verbena per 2 pers.
Zeetong / handgepeldze grijze garnalen / bloemkool / vadouvan
Rundselectie Carnivale
Catch of the day


Desserts

Dame Blanche
Pruim / zuring / karnemelk
Sabayon / vanilleroomijs
Assortiment geaffineerde kazen


Restaurant Les Années Folles Antwerpen | Gino Lemmens


Private dining Een discrete zakenlunch of een privé gelegenheid in een intieme kring? Boek onze private dining.
Lees meer