Menu
Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.
Een drie- en viergangenmenu serveren wij enkel tijdens de lunch. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).
Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag. Rekening houden met allergieën is mogelijk mits op voorhand gemeld.
Driegangen - 55€
Aangepaste wijnen - 18€
Bob-arrangement - 12€
Non-alcoholisch - 16€
Viergangen - 70€
Aangepaste wijnen - 27€
Bob-arrangement - 18€
Non-alcoholisch - 24€
Vijfgangen - 90€
Aangepaste wijnen - 36€
Bob-arrangement - 24€
Non-alcoholisch - 32€
Zesgangen - 110€
Aangepaste wijnen - 45€
Bob-arrangement - 30€
Non-alcoholisch - 40€
DESSERTWIJN = SUPPLEMENT
EXTRA GANG KAAS + 18€
ASSORTIMENT GEAFFINEERDE KAZEN I.P.V. DESSERT + 10€
À la carte
Voorgerechten
Kalfszwezerik / artisjok / ansjovis
Kroket van varkenspoot / salade met handgepelde grijze garnalen
Toast bospaddenstoelen / Petits-Gris de Namur / groene kruiden
Carpaccio van langoustine / kruidenolie / roze peper
Rundstartaar / noordzeekrab
Hoofdgerechten
Ree / ganzenlever/ peterseliewortel / bospaddenstoelen
Aradoa kip / Europese kreeft / verbena per 2 pers.
Zeetong / handgepeldze grijze garnalen / bloemkool / vadouvan
Rundselectie Carnivale
Catch of the day
Desserts
Dame Blanche
Pruim / zuring / karnemelk
Sabayon / vanilleroomijs
Assortiment geaffineerde kazen