Menu
Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.
Op vrijdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).
Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag. Rekening houden met allergieën is mogelijk mits op voorhand gemeld.
Driegangen lunchmenu - 55€
Aangepaste wijnen - 18€
Bob-arrangement - 12€
Non-alcoholisch - 16€
Vijfgangen degustatiemenu - 90€
Aangepaste wijnen - 36€
Bob-arrangement - 24€
Non-alcoholisch - 32€
Zesgangen degustatiemenu - 110€
Aangepaste wijnen - 45€
Bob-arrangement - 30€
Non-alcoholisch - 40€
Dessertwijn = supplement
Extra gang kaas (4st.) + 18€
Kaasselectie i.p.v. dessert (4st.) + 10€
À la carte
Voorgerechten
Terrine van ganzenlever
Kalfszwezerik Clamart
Langoustine / asperges / vadouvan
Koningskrab / citrus / kruidenslaatje
Pomme Moscovite
Hoofdgerechten
Aradoa kip / vin jaune / morieltjes / asperges (per 2p.)
Melklam / groene asperges / peultjes
Rundselectie Carnivale
Zeetong / oester / zuring / kaviaar
Catch of the day
Desserts
Dame Blanche
Sabayon met vanilleijs
Aardbei / witte chocolade / balsamico
Assortiment geaffineerde kazen