Menu
Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.
Op vrijdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).
Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag.
Lunchmenu - 55€
Aangepaste wijnen 18€
Bob-arrangement 12€
Non-alcoholisch 16€
Vijfgangen degustatiemenu - 90€
Aangepaste wijnen 36€
Bob-arrangement 24€
Non-alcoholisch 32€
Zesgangen degustatiemenu - 110€
Aangepaste wijnen 45€
Bob-arrangement 30€
Non-alcoholisch 40€
Dessertwijn = supplement
Extra gang kaas (4st.) + 18€
Kaasselectie i.p.v. dessert (4st.) + 10€
À la carte
Voorgerechten
Carpaccio van ganzenlever / witloof / truffel
Pasta carabineros
Handgepelde grijze garnalen / aardappel / groene kruiden
Coquilles / ossenstaart / schorseneren / truffel
Kalfskroket / petit gris de Namur / eekhoorntjesbrood
Hoofdgerechten
Haas met herfstgarituren
Fazant / zuurkool / bospaddenstoelen / ganzenlever
Rundselectie Carnivale
Zeetong / zeevruchtenbearnaise
Zeeduivel / bospaddenstoelen / vin jaune
Desserts
Dame Blanche
Verloren brood / appel / vanille-ijs
Citrus / meringue / huacatay