Menu

Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.

Een drie- en viergangenmenu serveren wij enkel tijdens de lunch. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).

Nieuw in 2025: een all-in viergangenmenu inclusief een aperitief naar keuze, aangepaste dranken (wijn of non-alcoholisch), water en koffie / thee aan 120€ p.p. Dit aanbod is niet geldig op vrijdag- en zaterdagavond. Vermeld "all-in” bij uw reservering.

Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag. Rekening houden met allergieën is mogelijk mits op voorhand gemeld.


Driegangen - 55€

Aangepaste wijnen - 18€
Bob-arrangement - 12€
Non-alcoholisch - 16€


Viergangen - 70€

Aangepaste wijnen - 27€
Bob-arrangement - 18€
Non-alcoholisch - 24€


Vijfgangen - 90€

Aangepaste wijnen - 36€
Bob-arrangement - 24€
Non-alcoholisch - 32€


Zesgangen - 110€

Aangepaste wijnen - 45€
Bob-arrangement - 30€
Non-alcoholisch - 40€



DESSERTWIJN = SUPPLEMENT
EXTRA GANG KAAS + 18€
ASSORTIMENT GEAFFINEERDE KAZEN I.P.V. DESSERT + 10€





À la carte

Voorgerechten

Wulken / witte pens / witte bonen / varkenskop
Gebakken langoustine / bloemkool / vadouvan
Pasta zeevruchten / wodka / Imperial Heritage kaviaar
Carpaccio van coquilles / kokos / nashi peer / citrus
Dombes kikkerbil in het groen


Hoofdgerechten

Duif / radicchio / walnoot
Konijn / zwarte pens / schorseneer
Tarbot / Gillardeau oester / vin jaune / morieltjes
Rundselectie Carnivale
Catch of the day


Desserts

Dame Blanche
Citrusvruchten / Italiaanse meringue
Sabayon
Assortiment geaffineerde kazen


Restaurant Les Années Folles Antwerpen | Gino Lemmens


Private dining Een discrete zakenlunch of een privé gelegenheid in een intieme kring? Boek onze private dining.
Lees meer