Menu
Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in menuformule of à la carte. Chef Gino Lemmens en zijn team brengen u een pure keuken met respect voor de natuur en omgeving.
Op vrijdagavond serveren wij enkel een zesgangenmenu of à la carte (minstens een voor- en hoofdgerecht).
Onze menu’s bevatten zowel vis als vlees. Een vegetarisch menu kan voorzien worden op aanvraag. Rekening houden met allergieën is mogelijk mits op voorhand gemeld.
Driegangen lunchmenu - 55€
Aangepaste wijnen - 18€
Bob-arrangement - 12€
Non-alcoholisch - 16€
Vijfgangen degustatiemenu - 90€
Aangepaste wijnen - 36€
Bob-arrangement - 24€
Non-alcoholisch - 32€
Zesgangen degustatiemenu - 110€
Aangepaste wijnen - 45€
Bob-arrangement - 30€
Non-alcoholisch - 40€
Dessertwijn = supplement
Extra gang kaas (4st.) + 18€
Kaasselectie i.p.v. dessert (4st.) + 10€
À la carte
Voorgerechten
Kalfszwezerik / artisjok / ansjovis
Krokante terrine van varkenskop
Paling in het groen
Carpaccio van langoustine / oscietra kaviaar / crème Le Gaslonde
Pasta met Europese kreeft
Hoofdgerechten
Racan duif / ganzenlever/ girolles
Zeeduivel / Bouchot mosselen / girolles / verjus
Zonnevis / venkel / romesco saus
Rundselectie Carnivale
Catch of the day
Desserts
Dame Blanche
Rijst / abrikoos / karnemelk
Gegratineerde framboos / vanilleijs
Assortiment geaffineerde kazen